Despre Noi

Garantăm cele mai înalte standarde de lucru și servicii impecabile profesionale pentru orice, de la un simplu reper sau un prototip format din mai multe componente, noi putem livra indiferent dacă aveți nevoie de una sau o mie de articole.

Contactați-ne

Valorile noastre 

Angajamentul nostru de a fi mai buni este rasplatit de clienti prestigiosi care revin la noi periodic. Putem transforma metalul in ceea ce isi are nevoie clientului nostru si facem asta pentru o gama larga de industrii

Calitate

Prin faptul ca apreciem clienții noștri si ceea ce fac ei mai departe, dorim sa oferim o calitate superioara atât prin piesele pe care le oferim cat si in procesele de fabricație.

Responsabilitate

Pasiunea pentru ceea ce facem ne conduce in a avea o responsabilitate pentru îmbunătățirea continua

Creștere

Căutam echilibru in ceea ce facem si ce suntem ca oameni. Succesul companiei depinde de efortul colectiv, de inteligenta si contribuția fiecăruia din echipa HELPAN.

Tehnologie

Ne-am angajat sa investim in automatizare astfel incat sa oferim o productie eficienta si flexibila. Vrem sa indeplinim termene limita stranse chiar daca vorbim de debitare laser, indoire sau sudura.

Respect

Avem nevoie de o comunicarea deschisă și sinceră pentru a construi un mediu respectuos în care încrederea și transparența prosperă. 

Eficienta

Scopul este sa lucram intotdeauna mai destept si mai bine, astfel incat sa obtinem cel mai bun rezultat cu risipa cea mai mica.

Creativitatea

Creativitatea, curajul si inovația sunt consecinte ale creativitatii. Fara ele, companiile ar face mereu aceleasi lucruri dintotdeauna si nu ar reusi sa atinga progresul.

Hai sa ne cunoaștem


Cine e Helpan

Helpan este un furnizor de servicii complete de fabricatie situat in Craiova. Helpan este specializată în tăierea, formarea și sudarea cu laser. Oferim, de asemenea, capabilități de finisare care includ acoperirea cu pulbere și asamblarea.Cum ne diferentiem

Ne dăm seama că aveți opțiuni atunci când alegeți un partener de fabricație industrială. De aceea muncim din greu pentru a-ți câștiga afacerea în fiecare zi. Printr-o combinație de măiestrie de precizie și servicii prietenoase, depunem toate eforturile pentru a vă demonstra în mod constant valoarea noastră ca partener de încredere. 

Contact

two person standing on gray tile paving